Begagnad mobiltelefon

Varför välja en begagnad mobiltelefon?

  • Bra för miljön
  • Plånboksvänligt alternativ
  • Alltid ett års garanti

Begagnad mobiltelefon allt mer populärt

En begagnad mobil är ett bra alternativ för både miljön och din plånbok. Det ingår även alltid ett års garanti på begagnade produkter för din trygghet. Begagnade mobiler brukar delas in i kategorier utifrån slitage och eventuella repor/skador. Verbal säljer endast A-klassade mobiler vilket innebär att de är i riktigt bra skick, i princip som ny, och det finns inga synliga repor eller skador på skärmen.

Ett hållbart och bra val

Du bidrar till ungefär 13 kg mindre koldioxidutsläpp när du väljer att köpa en begagnad mobiltelefon istället för en ny. Alltså lika mycket som släpps ut av en 78 kilometers bilresa. Läs mer om Apple och deras strategi för att minska koldioxidutsläpp här. 

Våra begagnade mobiler kommer endast från företag. De raderas, uppgraderas och testas grundligt. Du får en riktigt bra mobil men med återanvänd teknik och till ett bättre pris! Du kan även välja att lägga till ett skärmskydd i Panzarglas som då kommer färdigmonterat på skärmen och förlänger livslängden ytterligare på telefonen.

Våra kunder brukar också välja en begagnad mobiltelefon till sina barn. Läs gärna mer om fördelarna med att välja en begagnad mobil till ditt barn här.

Laddare ingår inte då vi ser att de allra flesta redan har flera laddare och adaptrar liggandes hemma. Om du ändå behöver en ny laddare, kan du givetvis lägga till det i din order.

De populäraste begagnade mobiltelefonerna just nu

iPhone 7

Minne: 32 GB
Storlek: 4.7” Retina HD-skärm
Övrig info:12 MP-kamera med video i 4K (30 bilder/s), 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash för enastående selfies, Touch ID för säker autentisering och Apple Pay, A10 Fusion-chip. Mobilen är begagnad, i toppskick och har ett års garanti. Vid eventuell slutförsäljning rekommenderar vi likvärdig enhet.

iPhone X

Minne: 64 GB
Storlek: 5.8” Super Retina-skärm
Övrig info:12 mp kamera, 4K video, Face ID autentisering, trådlös laddning och TrueDepth kamera. Mobilen är begagnad, i toppskick och har ett års garanti. Vid eventuell slutförsäljning rekommenderar vi likvärdig enhet.

iPhone 11 Pro

Minne: 256 GB
Storlek:5.8” Super Retina XDR OLED-skärm
Övrig info:Dual SIM aktiverat med fysiskt nano-SIM och virtuellt eSIM, FaceID-ansiktsupplåsningsfunktion, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC för kontaktlösa betalningar med Apple Pay, GPS, GLONASS positioneringstjänster, Digital kompass, Dolby Atmos för uppslukande ljud. Mobilen är begagnad, i toppskick och har ett års garanti. Vid eventuell slutförsäljning rekommenderar vi likvärdig enhet.

Skydda ditt barn från faror på nätet

Lika roligt och spännande som internet är, lika farligt kan det bli. Vi tar upp
Läs mer →

Dags för ditt barns första mobil

Att få sin första mobil är spännande och roligt för ett barn. Men det finns
Läs mer →

Skärmtid och lärorika appar

Barn föds in i en värld beroende av teknik, full av skärmtid och våra liv
Läs mer →