Begagnad mobiltelefon

Varför välja en begagnad mobiltelefon?

  • Bra för miljön
  • Plånboksvänligt alternativ
  • Alltid ett års garanti

Begagnad mobiltelefon allt mer populärt

En begagnad mobil är ett bra alternativ för både miljön och din plånbok. Det ingår även alltid ett års garanti på begagnade produkter för din trygghet. Begagnade mobiler brukar delas in i kategorier utifrån slitage och eventuella repor/skador. Verbal säljer endast A-klassade mobiler vilket innebär att de är i riktigt bra skick, i princip som ny, och det finns inga synliga repor eller skador på skärmen.

Ett hållbart och bra val

Du bidrar till ungefär 13 kg mindre koldioxidutsläpp när du väljer att köpa en begagnad mobiltelefon istället för en ny. Alltså lika mycket som släpps ut av en 78 kilometers bilresa. Läs mer om Apple och deras strategi för att minska koldioxidutsläpp här. 

Våra begagnade mobiler kommer endast från företag. De raderas, uppgraderas och testas grundligt. Du får en riktigt bra mobil men med återanvänd teknik och till ett bättre pris! Du kan även välja att lägga till ett skärmskydd i Panzarglas som då kommer färdigmonterat på skärmen och förlänger livslängden ytterligare på telefonen.

Våra kunder brukar också välja en begagnad mobiltelefon till sina barn. Läs gärna mer om fördelarna med att välja en begagnad mobil till ditt barn här.

Laddare ingår inte då vi ser att de allra flesta redan har flera laddare och adaptrar liggandes hemma. Om du ändå behöver en ny laddare, kan du givetvis lägga till det i din order.

De populäraste begagnade mobiltelefonerna just nu

iPhone 11

Minne: 64 GB
Storlek:6,1-tums Liquid Retina HD LCD-skärm
Övrig info:Står emot vatten och damm (2 meter i upp till 30 minuter, IP68). Dubbelkamerasystem med 12MP ultravidvinkel, vidvinkel; nattläge, porträttläge och video i 4K med upp till 60bilder/s. 12MP-kamera på framsidan med TrueDepth, porträttläge, video i 4K och slowmotion. FaceID för säker autentisering och ApplePay· A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine. Kan snabbladdas.

iPhone XR

Minne: 64 GB
Storlek:6.1” Liquid Retina LCD-skärm
Övrig info:64 GB internlagring. IP67-klassning (står emot vatten, stänk och damm). Stöd för Dual SIM med fysisk Nano-SIM och virtuell eSIM. 4K 2160p/60 fps videoupplösning, Full HD 1080p/60 fps videoupplösning, Full HD slow-motion videoupplösning vid 240 fps. Supersnabbt WiFi-ac, Bluetooth 5.0 och NFC-parning. Lightning-port för laddning, datasynkronisering och ljudutgång.

iPhone SE 2020

Minne: 64 GB
Storlek:4,7-tums Retina HD-skärm
Övrig info:12 MP-vidvinkelkamera. Väggladdare och hörlurar ingår ej. Touch ID. Trådlös laddning.

iPhone 8

Minne: 64 GB
Storlek: 4.7” Retina HD-skärm
Övrig info:Snabb 4G LTE-anslutning. Nano SIM-kortplats. Quad-LED True Tone blixt för bättre belysning i dina bilder. Supersnabb WiFi-ac, Bluetooth 5.0 och enkel NFC-parning.

Skydda ditt barn från faror på nätet

Lika roligt och spännande som internet är, lika farligt kan det bli. Vi tar upp
Läs mer →

Dags för ditt barns första mobil

Att få sin första mobil är spännande och roligt för ett barn. Men det finns
Läs mer →

Skärmtid och lärorika appar

Barn föds in i en värld beroende av teknik, full av skärmtid och våra liv
Läs mer →