Kundcase

Läs vad våra kunder tycker om oss och varför de valt Verbal som leverantör

 

“Det bästa med Verbal är att det är bra bemötande, bra service, bra pris – ett bra avtal, ja allt är bra!”

Maj-Britt Eckerström | Kanslist
Fristads Församling, Svenska Kyrkan

“Det som fick oss att välja Verbal, förutom riktigt bra priser, är att de har en helt enastående kundservice med suveränt bemötande. Där ser vi största skillnaden mot de större operatörerna.

Vi föredrar att samarbeta med ett mindre företag som verkligen bryr sig om sina kunder och där man får snabb och personlig service när det behövs. ”

Michael Ahlström | Ordförande
Extremfabriken Sverige AB

“Det är alltid förenat med viss oro att byta telefonoperatör men den här gången gick allt precis lika smidigt som utlovat. Vi fick all den support och service vi behövde för att bytet skulle gå smärtfritt.”

Matilda Pettersson | Kontorschef & Juicenörd
Lovisebergs Presseri AB

“Vi upplevde att de största telefonbolagen inte ansträngde sig för oss kunder efter att avtalet var klart och påskrivet. De var varken flexibla eller särskilt intresserade. När ett annat företag rekommenderade Verbal bestämde vi oss för att byta. Det har vi inte ångrat.

Det är lätt att få tag på både supporten och vår personliga säljare, dessutom är de konstruktiva och lösningsorienterade. Övergången gick smidigt och vi blev kompenserade för bindningstider vi hade kvar.”

Victor Marx | Intendent
Kulturskolan Raketen

“Att byta telefonoperatör till Verbal gick över förväntan. Det var väldigt smidigt och allt gick bra, även fast det bland annat skulle skickas ut nya simkort till personal runtom i hela landet.

Framförallt valde vi Verbal på grund av deras pris och engagemang. Vi upplever att de är måna om oss som kund och att de är enkla att ha att göra med. De är lättillgängliga och återkommer alltid när de säger att de ska.”

Linda Forssbaeck | HR-ansvarig
Optimal Service 

Till Optimal Service