Mobil växel – Ett smartare sätt att kommunicera.

En växel är enklare och smartare än man tror. Tjänsterna får ditt företag att generera mer affärer och gör det mindre sårbart. Med en av Sveriges mest använda mobila växlar är du alltid tillgänglig på både dina och dina kunders villkor.

Beställ mobil växel
Överblick i vår växelapp, Verbal mobil växel

Hantera din mobila växel direkt i appen

  • Växel i fickan
  • Hög driftsäkerhet
  • Smart och enkel app
Ladda ner appen och få kontroll över växelfunktionerna i din mobil.

Skapa rätt bild av ditt företag
Varje tjänst du kopplar hjälper till att höja upplevelsen för de som kontaktar er. En enkel köfunktion med ett välkomstmeddelande får den inringande att känna sig välkommen. Vill du uppfattas som stor och global eller lokal och nära?

Kö-funktion
Låt inga samtal gå förlorade för att du har ett samtal pågående. Den som ringer in placeras i kö och kopplas automatiskt in när ditt samtal är klart.

Samtalsgrupp
Den som ringer får ett knappval uppläst för att enkelt komma till rätt avdelning.

Lokalt eller nationellt fastnätsnummer
Ge alla användare ett fast arbetsnummer i mobilen, så att de kan separera jobb och privat. Du bestämmer själv hur och när dina kunder skall kopplas fram.

Öppettider
Har ni lunchstängt eller öppet i växeln vissa tider? Lägg in ett meddelande som spelas upp vid de olika tillfällena.

Tillgänglighet
Ska du gå hem för dagen eller har du ett lunchmöte knappar du enkelt i Appen att du är upptagen och den som ringer in kopplas till någon annan i företaget eller till din röstbrevlåda om du vill det.

Intern chatt
Ni chattar internt i grupper eller individuellt och kan även skicka filer eller dokument i verktyget.

Enkelt att installera och underhålla
Du får en dedikerad installatör hos oss som hjälper till med implementation och utbildning för alla användare. Vi tar ansvar över att alla som kopplas in i växeln har rätt utbildning för att utnyttja växeln maximalt. Vill ni ändra något gör ni det enkelt på webben eller med vår support, eller själva i appen.

Läs mer om mobil växel