Vilka är Verbal?

På kundens villkor

Vi är 100% kundstyrda vilket innebär att vi alltid måste leverera den bästa lösningen. Utifrån denna tanke har vi utvecklat vår app. I appen kan du exempelvis uppgradera din mobilsurf, se över företagets abonnemang och chatta med vår kundservice.

 

Läs några kundcitat

Allt samlat under ett tak

Vi drivs av att leverera schysst och enkel telefoni till företag. För att kunna hålla en hög servicenivå och samtidigt låga attraktiva priser kräver det att vi arbetar effektivt och sköter det mesta i egen regi. Det förbättrar kundupplevelsen och ökar närheten till våra kunder.

Nästan allt går att digitalisera

Allt som kan automatiseras och digitaliseras görs i snabb takt. Det håller nere kostnaderna och förbättrar er upplevelse. Men den personliga servicen tummar vi aldrig på. Robotar i all ära, men ring eller chatta med oss och få snabb service. Vår kundservice är en av våra viktigaste tillgångar och vi jobbar ständigt med att utveckla den.

Ett enklare och smartare liv

Att driva företag är tufft och tiden är knapp, därför arbetar vi målinriktat med att skapa lösningar som hjälper företag att göra bättre och mer lönsamma affärer. Vår enkla och smarta app, där användarna har full kontroll över bland annat abonnemang och kostnader, och den digitala mobila växeln är några av de lösningar som underlättar livet för företagare.

Snabb, lyhörd och kunnig organisation

Vi är en erfaren och snabbfotad organisation. Idag är vi runt 30 medarbetare på kontoret som varje dag utvecklar nya lösningar och hjälper våra kunder med företagstelefoni.

Katja Nyström

Ekonomichef

Telefon: 08 122 045 18

Oskar Rennerhorn

Operativ chef

Hedy Aliyar

Partneransvarig

Telefon: 08 121 383 75

Andreas Timgren

Talent Acquisition Manager