Livet på Verbal

Mycket mer än ett jobb

Att arbeta på Verbal är inte bara ett jobb – det är en rolig, spännande och stimulerande vardag.

Tävlingar, event, inspirationsföreläsningar och allt från schackmatcher till godisregn ger energi under arbetsveckan. Samtidigt har alla medarbetare trygghet i sin anställning genom fast lön + provision, coachning och karriärmöjligheter.

På Verbal finns det alltid nya utmaningar att ta sig an och framgångar att uppnå!

Utmaningar

Säljtävlingar: Med jämna mellanrum har vi olika säljtävlingar för att motivera och ge våra medarbetare en extra morot. Just nu planerar vi för en resetävling där alla som når sina mål får följa med.

Verbal Awards: En gång om året arrangerar vi en stor fest och gala där vi umgås, festar och belönar säljare som har utmärkt sig under året.

Månadens stjärna: Vid varje månadsmöte uppmärksammar vi medarbetare som har presterat lite extra den föregående månaden.

Gemenskap

Aktiviteter: Vi tycker om att umgås och hitta på saker tillsammans. Allt från gemensamma luncher till femkamp på Gröna lund.

Inspirationsföreläsningar: Det finns mycket kompetens på Verbal och i vårt nätverk. Kollegor och samarbetspartners berättar om sina specialistområden och intressen.

Schack- och pingistävlingar, quizzer och mycket mer… På Verbal händer det alltid något kul!

Trygga, schyssta, enkla & nyfikna

Våra värdeord; trygga, schyssta, enkla och nyfikna definierar Verbal och hur vi är och agerar gentemot kollegor, kunder och samarbetspartners.

Våra värdeord definierar Verbal och hur vi är och agerar gentemot kollegor, kunder och samarbetspartners. Vi strävar efter att skapa en trygg arbetsmiljö där alla känner sig bekväma att vara sig själva och bidra till företagets framgång. Vi är också schyssta och rättvisa i vårt arbete, bemöter andra med respekt och öppenhet.

Enkelhet är en viktig del av vår företagskultur – det ska vara enkelt och tydligt att förstå vad vi menar för att undvika missförstånd och förvirring, internt såväl som externt. Slutligen är vi nyfikna och vill alltid lära oss nya saker, utforska nya idéer och hitta innovativa lösningar på våra kollegor och kunders utmaningar.

Förmåner

~ Fast lön plus provision.
~ Introduktion och utbildning.
~ Friskvårdsbidrag.
~ Karriärstege.

Delaktighet

~ Månadsmöte.
~ Daglig kick-off.
~ Utvecklingssamtal.
~ Medarbetarundersökningar.