Vilka är Verbal?

Vi förenklar telefoni genom att erbjuda det vi är bäst på – digitala mobila lösningar kombinerat med snabb och kunnig service. Hos oss får du alltid trygg, enkel och smart telefoni.

På kundens villkor

Vi är 100% kundstyrda vilket innebär att vi alltid måste leverera den bästa lösningen. Utifrån denna tanke har vi utvecklat vår app. I appen kan du exempelvis uppgradera din mobilsurf, se över ditt abonnemang och chatta med vår kundservice dygnet runt.

 

Allt samlat under ett tak

Vi drivs av att leverera schysst och enkel telefoni. För att kunna hålla en hög servicenivå och samtidigt låga attraktiva priser kräver det att vi arbetar effektivt och sköter det mesta i egen regi. Det förbättrar kundupplevelsen och ökar närheten till våra kunder.

Nästan allt går att digitalisera

Allt som kan automatiseras och digitaliseras görs i snabb takt. Det håller nere kostnaderna och förbättrar er upplevelse. Men den personliga servicen tummar vi aldrig på. Robotar i all ära, men ring eller chatta med oss när du vill. Vår kundservice är en av våra viktigaste tillgångar och vi jobbar ständigt med att utveckla den.

Ett enklare och smartare liv

Många har ständigt fullt upp och tiden är knapp, därför arbetar vi målinriktat med att skapa lösningar som hjälper dig att spara tid och få snabb och enkel service. I vår smidiga och smarta app har du full kontroll över bland annat abonnemang, hur mycket surf som förbrukats och kan chatta med oss dygnet runt om det skulle behövas.

Snabb, lyhörd och kunnig organisation

Vi är en erfaren och snabbfotad organisation. Idag är vi runt 30 medarbetare på kontoret som varje dag utvecklar nya lösningar och hjälper våra kunder med telefoni.

Katja Uljanova

Ekonomichef (föräldraledig)

Telefon: 08 122 045 18

Oskar Rennerhorn

Backofficechef

Frida Franzén

Sälj- och Kundservicechef