Upplev Framtidens Mobilnät med Verbal och Telenor: Snabbare, Smartare, Grönare

 

Verbal och Telenor: Kvalitet och täckning som du kan lita på

Hos Verbal är vi stolta över att samarbeta med Telenor, en av Sveriges mest framstående nätleverantörer. Varför Telenor? Jo, för deras nät når otroliga 99,9% av Sveriges befolkning och sträcker sig över mer än 90% av landets yta. För oss är det en självklarhet att du som kund ska kunna lita på din uppkoppling, oavsett var i landet du befinner dig. Det är därför vi med förtroende väljer Telenor som vår partner.

En uppkopplad värld med högre hastigheter och bättre täckning

Som kund hos Verbal får du tillgång till både snabbare surf och skarpare samtalstjänster. Vi vill dock påminna om att upplevelsen av nätets hastighet kan variera beroende på faktorer som din enhets modell och miljön omkring dig. Denna variation är normal och gäller oavsett vilken mobiloperatör du väljer.

Telenor: Ett steg framåt för en hållbar framtid
Det är mer än bara täckning och hastighet som gör Telenor till en idealisk partner för oss. Telenors engagemang för hållbarhet är beundransvärt. Under de senaste tio åren har de reducerat sina utsläpp med nästan 90%, mycket tack vare deras användning av 100% förnybar energi. Deras mål är att vara klimatneutrala senast 2030. Detta är en resa mot hållbarhet som vi på Verbal är stolta över att vara en del av. Läs mer om hur Telenor arbetar med hållbarhet och bidrar till en grönare framtid.

Beställ abonnemang

Flexibla abonnemangsnivåer

På Verbal förstår vi att varje persons surfbehov är unikt, precis som du! Därför erbjuder vi mobilabonnemang från 5 GB till Obegränsad, så att du kan surfa precis så mycket som passar dig. Oavsett om du är en tillfällig surfare eller alltid uppkopplad, har vi något för dig. Välkommen till Verbal - en schysstare mobiloperatör.

Telenors nät

Visste ni att vi hos Verbal är stolta över att använda Telenors exceptionella mobilnät? Det betyder att när du väljer oss, får du inte bara vårt engagemang för hållbarhet och rättvisa priser, utan också tillgång till ett av de mest pålitliga och högpresterande nätverken i landet.

Hög Kundnöjdhet

Vet ni vad som verkligen får oss att sticka ut från mängden? Vår exceptionella kundservice! Som en mindre mobiloperatör har vi förmånen att kunna erbjuda en personlig och högklassig service till var och en av er. Vi sätter en ära i att ta hand om alla kunders unika behov med stor omsorg och precision.