Verbal trygg

Vi hjälper dig när du blir utsatt för stöld eller bedrägeri som orsakar trafikkostnader på ditt abonnemang!

Kort om tjänsten

    • Ersättning med upp till 10 000 kr vid telefonkapning.
    • Ersättning med upp till 10 000 kr vid SIM-kapning.
    • Ingen bindning- eller uppsägningstid.
    • Tilläggstjänst till ditt mobilabonnemang hos Verbal.

29 kr/månad

Verbal trygg är en tjänst som hjälper dig få ersättning för trafikkostnader som uppkommit till följd av att din mobil eller ditt SIM-kort har blivit stulet eller kapat.

Tjänsten förhindrar inte att det sker men underlättar hanteringen och ersätter kostnader upp till ett visst belopp när väl olyckan är framme.

Ersättning av trafikkostnader i samband med telefonkapning

Om din telefon blir stulen och används på ett sätt som innebär trafikkostnader för dig kan du få ersättning med upp till 10 000 kr*.

Telefonkapning är en typ av intrång i din mobiltelefon där någon tar kontroll över din telefon och kommunikation. Syftet kan vara allt från att stjäla personlig information som bankuppgifter och lösenord, till att övervaka din aktivitet och kommunicera i ditt namn. Det kan även innebära att kaparen använder ditt abonnemang för att ringa långa utlandssamtal, skicka betal-SMS och mycket annat som ger dig trafikkostnader. Med Verbal trygg så ersätter vi kostnader för trafik som belastar ditt abonnemang med upp till 10 000 kr*

* Polisanmälan krävs för att få ersättning.

SIM-kapning

Att ta kontroll över en persons SIM-kort blir ett allt vanligare brott för att komma över uppgifter i din telefon. Det kan vara allt från att få kontroll över dina sms, samtal och andra mobila tjänster till att kunna komma åt dina konton. Det kan även innebära att kaparen får kontroll över ditt abonnemang genom till exempel ett falskt SMS där avsändaren utger sig för att vara någon annan och uppmanar dig att klicka på en länk. Den här typen av SMS-bedrägerier leder ofta till aktivering av någon typ av tjänst som genererar trafikkostnader på ditt mobilabonnemang.

Bedragarna blir allt skickligare på att framstå som en betrodd avsändare, vilket gör att fler och fler klickar på länkarna och därmed får trafikkostnader. Med Verbal trygg så får du ersättning med upp till 10 000 kr* för trafikkostnader som uppkommit vid sådana, och liknande, bedrägerier.

*Polisanmälan krävs för att få ersättning.

Frågor?

Ring oss så berättar vi mer!

Telefon 0771 400 100
Vi har öppet 8:30 – 17:00

Beställ Verbal trygg!