Ditt abonnemang har uppdaterats

Verbal har uppdaterat ditt abonnemang så att du nu har möjlighet att ringa samtal via 4G-nätet och inte bara med 3G. 4G ger dig en bättre samtalskvalité och täckning. Dessutom kan du surfa även när du är i ett samtal, till skillnad från 3G-samtal. Utöver detta kan du även aktivera Wi-Fi-samtal i din telefon, vilket är en funktion som är väldigt användbar där du saknar mobiltäckning men har Wi-Fi uppkoppling.

Vad behöver du göra?

Du behöver inte göra något. Denna uppdatering har redan skett automatiskt och du påverkas inte på något annat sätt än att ditt abonnemang från och med nu kommer fungera ännu bättre.

Röstbrevlåda

För att nå din röstbrevlåda behöver du framöver ringa 133 eller gå in i din växelapp, tidigare kortnummer till röstbrevlådan 888 fungerar inte längre, men 133 är samma röstbrevlåda som du haft innan.

voLTE

Innebär att du kan använda internet/surfa samtidigt som du är i ett vanligt samtal, pga 4G-nätet. Det kan man inte när telefonsamtalet går via 3G-nätet.

WiFi-samtal

WiFi-samtal gör att du får ännu bättre täckning inomhus. Du ställer vid behov in detta i din telefon genom att:

På iPhone – gå in på Inställningar -> Telefon -> Wi-Fi-samtal och aktiverar det.

På Android – Inställningar -> Anslutning -> och aktiverar Wifi-samtal, alternativt Telefon -> Inställningar -> Samtal -> och aktiverar Wifi-samtal.

Har du frågor?

Det här är bara information om en automatisk uppdatering i ditt abonnemang.

Har du några frågor är du välkommen att ringa kundservice på 0771 400 100, eller maila kundservice@verbal.se så hjälper vi dig.

——-

Den här informationen gäller de som fått länken till sidan i ett SMS som skickades ut 2 februari 2022.

Kontakta oss